FastTunes

FastTunes 1.2.3

Kleine afstandsbediening voor iTunes

VOOR

  • Verbetert de iTunes-experience
  • Vederlichte applicatie

TEGEN

  • Artiest- en titel-aankondiging werkt soms niet
  • Positie niet in te stellen

Uitmuntend
8
FastTunes is een minimalistische afstandsbediening voor de muziekbeheerder iTunes, die je tevoorschijn tovert met een sneltoetscombinatie. Zo hoef je niet telkens het hele iTunes-scherm te zien als je alleen een liedje wil pauzeren of vooruit spoelen.

Het FastTunes-paneeltje open je door Control-Option-Command-i in te toetsen. Het is van perfect formaat en bevat alleen de essentiële knoppen. Het optiemenu open je door op de afstandsbediening te klikken terwijl je Control ingetoetst houdt. Hierin verander je bijvoorbeeld de sneltoetscombinaties en stel je in of het programma automatisch opstart bij het openen van iTunes.

FastTunes zou ook de artiest en titel van het draaiende lied kort moeten afbeelden, maar dit werkt niet altijd. Een ander ongemak is dat je het paneeltje nergens anders dan het midden kan zetten.

FastTunes is een mooie app die het besturen van iTunes behoorlijk wat makkelijker maakt. Tel daar bij op dat hij ook nog eens heel licht is, en we zien geen reden hem níet te gebruiken.

Meeste downloads Apps voor bediening op afstand voor mac

Meer
FastTunes

Download

FastTunes 1.2.3

Beoordelingen about FastTunes